Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to tři čtvrtě roku, co zpěvačka Genny Ciatti (32) prodělala mrtvici míchy a ochrnuly jí všechny končetiny. Maminka dvou malých dcer ještě pořád není úplně v pořádku, už se ale vrátila i do pracovního života.

My se s Genny potkali jako s moderátorkou slavnostního openingu sushi baru. „Už jsem pár let zpátky moderovala v jedné televizi a brzy budu v další moderovat opět, takže už nějaké zkušenosti mám. Ale zatím mi nevolali, že by potřebovali náhradu za Lucii Borhyovou. Ale miluju, že je moje práce taková pestrá,“ smála se Genny, která ale pracovní aktivity musela zatím utlumit.

„Musím říct, že jsem v nemocnici věci hodně přehodnotila. Když mě na dva měsíce odtrhli od dvou malých dětí, uvědomila jsem si, jak strašně ten čas utíká, děti rychle rostou a potřebují maminku. Už nejedu pracovní bomby jako dřív. Hodně jsem toho zrušila a odmítla a beru jen něco a s mírou,“ svěřila.

Zdravotně ještě pořád není v pořádku. „Mám čtyřikrát týdně rehabilitace a cvičení na jemnou motoriku a páteř. Naštěstí mám skvělou rodinu, která mi pořád pomáhá, protože sama ještě nejsem schopná se o děti dvacet čtyři hodiny denně starat. Pomáhá mi moje maminka, tchyně i švagrová. Je to fyzicky náročné, zvlášť proto, že mi prsty ještě nefungují tak, jak by měly,“ přiznala.

Už prý zvládne holčičkám ostříhat i nehty, nedávno ale ještě nedokázala strčit a otočit klíčem v zámku a odemknout dveře. „Ještě před pár měsíci to nešlo, ale cvičením jemné motoriky se to pomalinku posouvá. Zvlášť ty prsty jdou hodně pomalu. Ale věřím, že se to dá do kupy,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám