Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Cori Broadus, jež je dcerou rappera Snoop Dogga, se naštěstí po prodělané mrtvici zotavuje dobře. Mladá hudebnice, kterou postihla mrtvice 18. ledna, musela strávit nějaký čas v nemocnici, ale od minulého týdne už je doma. Cori na svém Instagramu nyní sdílela video, kdy znovu může bez pomoci i chodit.

„Dnes je můj první den, kdy skutečně chodím, jakože opravdu chodím. Jsem vyčerpaná, ale jsem na sebe pyšná. Pomalu, ale jistě nabírám zpátky svoji sílu,“ řekla svým sledujícím.

Cori se cítí dokonce už tak dobře, že se téhož dne večer odhodlala doprovázet svého otce na oslavu narozenin zpěváka Charlieho Wilsona, kterou uspořádal v Los Angeles. S další legendou R&B pojí jejího otce letité přátelství i mnohé spolupráce. Cori sdílela snímky z oslavy a k tomu hlavnímu přidala popisek: „Zlato, jsem doma!“

Cori je jedním ze čtyř dětí slavného rappera, který je stejně jako svou muzikou proslulý i bohémstvím a vřelým vztahem k marihuaně. Kromě Cori má Snoop Dogg se svou ženou Shante ještě tři starší syny Cordeho, Juliana a Cordella.

Související témata:
Mrtvice
Cori Broadus

Reklama

Další články

Načítám