Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Bruce Willis (69) se statečně potýká s frontotemporální demencí. Hvězda filmů Pulp Fiction, Smrtonosná past či Armageddon má naštěstí obrovskou podporu ve své rodině. S exmanželkou Demi Moore má tři dospělé dcery, s druhou ženou Emmou Heming pak ještě další dvě dcerky Mabel (11) a Evelyn (9). V dubnu se navíc stal dědečkem, když jeho nejstarší dcera Rumer porodila dceru, které dali s partnerem Derekem Richardem Thomasem jméno Louetta Isley.

A právě s roztomilou vnučkou ho jeho dcera Rumer vyfotila, jak si ji chová v náručí. Krásnou momentku pak herec sdílel na sociální síti. Dvouměsíční vnučka mu evidentně dělá jen samou radost.

Bruce Willis se svou vnučkou

„Vidět svého otce, jak drží moji dceru v náručí, bylo něco, čeho si budu cenit po zbytek svého života. Jeho láska k ní je tak čistá a krásná. Tati, jsem tak šťastná, že tě mám, a Lou taky. Děkuji, že jsi ten nejmilejší a nejúžasnější táta, jakého si dívka může přát,“ dojala se nad snímky své dcery a jejího dědečka Rumer.

Bruce Willis skončil s herectvím loni. Nejprve mu byla diagnostikována afázie, letos v únoru pak rodina v prohlášení uvedla, že se jeho stav zhoršil a herec trpí demencí.

„Frontotemporální demence je krutá nemoc, o které mnoho z nás slyšelo, a může postihnout každého. Neexistuje na ni dnes žádný lék. To je realita, která se v následujících letech, jak doufáme, změní,“ stálo ve vyjádření. Mezi projevy nemoci patří například ztráta sebekontroly, hygienických návyků nebo emoční poruchy, které si prý pacient ani nemusí uvědomovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám