Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka a podnikatelka Nela Slováková (34) si užívá dovolenou v Mexiku. A nebyla by to „hříšná“ Nela, jež se proslavila v reality show Hotel Paradise, kdyby opět neprovokovala.

Tentokrát vystavila svůj pověstný zadeček v plavkách tangového typu. A výhled u toho měla vskutku luxusní, přímo na mořské útesy. „Vzali moji postavu a vložili ji do pohlednice. Absolutně dokonalé,“ rozplývala se na sociální síti Slováková, která opět podráždila fantazii svých fanoušků.

„Říká se, že člověk je stvořen šestého dne jako vrchol a koruna celého stvoření. Já myslím, že všechno dostala Nela a my jsme stáli pouze ve frontě,“ stálo v jednom z komentářů pod sexy fotkou.

„Luxusní postavička jako vždy, Nelo, dobře reprezentuješ Brno,“ napsal další obdivovatel krásného ženského pozadí. „Já bych hned zezadu přistoupil a koukal taky na ten západ,“ ozval se Nele i nějaký ten nápadník.

Slováková se také ráda vystavuje v odvážných modelech. Moc dobře ví, že provokuje, ale z haterů si nic nedělá. Tak jako na Plese v Brně, kde to schytala za to, že vynesla šaty s provokativním průstřihem, který odhalil její bříško.

„Nejde mi nic vidět, jenom břicho. Prsa jsou zakrytá. Za mě luxusní,“ hájila tehdy před Super.cz svůj plesový outfit Nela, jež byla jako vždy středem pozornosti. A přesně taková je i v Mexiku.

Reklama

Další články

Načítám