Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brněnská influencerka a podnikatelka Nela Slováková (34) prožívá velmi těžké chvíle. V posledních dnech sdílela informace o své nemocné babičce, která delší dobu bojovala se zdravotními problémy. Ve středu se pak s milovanou členkou rodiny navždy rozloučila.

S bolestnou ztrátou se Slováková svěřila na sociální síti a sdílela poslední snímek se svou babičkou. Černobílou fotku, na které ji drží za ruku. „Ten den, kdy jsi odešla. 30. 8. 2023. Nejlepší babička, která si do poslední chvíle myslela, že příští rok půjde zase okopávat zahrádku a musí mě naučit ty kynutý buchty,“ svěřila se Nela Slováková.

Informace o nemocné babičce sdílela podnikatelka už delší dobu. Často ji navštěvovala, vozila k lékaři a s celou rodinou se o ni starali. „Odešla jsi doma. Tam, kde jsi to nejvíc milovala a měla všechny kolem sebe. Nic už nebude jako dřív,“ napsala na sociální síti Slováková, které začaly okamžité chodit kondolence. „Upřímnou soustrast,“ napsala jí například Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám