Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Infuencerka a podnikatelka Nela Slováková (34) si užívá první letošní dovolenou v exotice. Úplně sama odletěla na Bali, které se rozhodla procestovat. Jak Super.cz informoval, dovolenou se rozhodla pořádně si užít, odletěla na ni první třídou jedné z nejlepších leteckých společností světa. Letenka vyjde na čtvrt milionu korun.

Pronajala si luxusní vilu s bazénem, kterou také ukázala svým fanouškům. „Krásnější vilku jsem si nemohla přát,“ napsala k snímku.

Nela na svých dovolených pravidelně své obdivovatele zásobuje plavkovými fotkami a ani tato dovolená není výjimkou. Ostatně Nela má rozhodně co ukázat. Na postavě pracuje, a že patří mezi nejkrásnější v českém šoubyznysu, o tom není potřeba spekulovat.

Nela se netají tím, že před časem absolvovala druhou plastiku prsou. „Ano, byla jsem podruhé na plastice prsou, nemám problém to přiznat. Upravovalo se, ale působí to aktuálně větší,“ řekla Super.cz Slováková a dodala, že důvod byl vyloženě estetický.

„Nebudu to svalovat na zdravotní problémy, jako to dělají některé jiné ženy. Proč neříct, že šel člověk na nějakou úpravu,“ dodala influencerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám