Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) se provokace nebojí. A to ani v luxusním designovém butiku, ve kterém nakupovala.

„Přesně pro tento ikonický kousek jsem šla. Výjimečně jsem pořídila, co jsem chtěla #YSL,“ napsala Nela k sexy fotografii, kde poukazuje na černé sáčko, ve kterém se vyfotila rovnou bez podprsenky. V rozepnutém modelu tak vynikl i její vylepšený hrudník.

Fanoušci známé blondýnky se pod příspěvkem diví, že samotné zrcadlo neprasklo.

„Já nechápu, že všechny zrcadla vzteky nepuknou. Nela, jak se kdekoliv postaví, tak mi zvedá tepovku,“ uvedl jeden z fanoušků. „Wau, tohle mi nedá spát,“ napsal další.

V komentářích se také rozjela diskuze, že takhle by to sáčko zřejmě nemohl nosit každý. „Bez těch silikonů by to vypadalo jinak. Žádná ženská nemá přírodní prsa takový,“ podotkla sledující. „Co se tady řeší? Prsa? Umělý? Přírodní?“ zeptala se Nela v úsměvné diskuzi.

Vítězka Hotelu Paradise nám nedávno přiznala, že podstoupila druhou augmentaci poprsí. Zákrok ovšem neproběhl ze zdravotních důvodů.

„Ano, byla jsem podruhé na plastice prsou, nemám problém to přiznat. Upravovalo se, ale působí to aktuálně větší. Důvod byl estetický. Nebudu to svalovat na zdravotní problémy, jako to dělají některé jiné ženy. Proč neříct, že šel člověk na nějakou úpravu,“ prozradila nedávno Super.cz s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám