Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová (56) je nadšená cestovatelka. Tentokrát vyrazila dál než na oblíbené Kanárské ostrovy, kde má již několik let apartmán. Cílem její cesty se stalo Thajsko.

Během workshopu Vladimíra Ekharta, se kterým herečka už dlouhodobě spolupracuje, vyrazila nejen za místní kulturou, ale i přírodou. Z výletu na proslulé místo z filmu Pláž byla ale se svou kolegyní Světlanou Nálepkovou (63) v šoku. „Nikdy jsem nezažila tak otřesný výlet jako dnes. Phi phi Island a „Pláž“ Leonarda di Capria. Stovky, možná tisíce turistů, kteří se nesmějí vykoupat, stojí frontu a na pláži můžou udělat rychle jen pár fotek,“ popsala své zklamání z filmového místa, kam se vyrazila podívat.

„Pokud vodu máte nad kolena, už vás hlídači ženou ven zvukem z píšťalky. Masovka. Václavák. Nádraží. Nemáte kam utéct a nemůžete odjet. Hodně jsme se nasmály, ale vy, kteří byste chtěli navštívit Thajsko, určitě tam nejezděte. Možná mimo sezónu to bude trochu lepší,“ dodala ke svému zážitku Nela Boudová, která se i přesto stihla na legendárním místě vyfotit v plavkách.

Thajko i tak herečku očarovalo natolik, že se tam rozhodla uspořádat příští rok na jaře svůj workshop. Nějaký čas už totiž působí jako life koučka. „Musela jsem si to v hlavě přehodit, teď se považuji za koučku, která občas hraje,“ prozradila Super.cz Boudová, pro kterou je exotická země plná inspirace. „Je tu okouzlující prostředí, krásné moře a slunce, které vytváří relaxační atmosféru, která podporuje učení a kreativitu,“ řekla herečka.

Reklama

Další články

Načítám