Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová (56) moderovala tiskovou konferenci k novému ročníku soutěže Roztančené divadlo. "Sama jsem tančila před dvěma roky a byl to velký zážitek. Nikdy mě nenapadlo, že dva tance, které mají minutu a půl, budu zkoušet tři měsíce," řekla Super.cz.

"Byli jsme asi čtvrtí, ale tady podle mě nejde o umístění, ale o to se vůbec účastnit. Měla jsem výhodu, že můj tanečník Jakub Vodička je lékař a chirurg, takže když mě začaly hodně bolet klouby, nosil mi různé masti, staral se o mě a radil mi, jaké mám dělat cviky. Ale myslím, že do StarDance bych po této zkušenosti nešla. Už upřednostňuju život, svoje zdraví a jiné formy pohybu," svěřila Nela, která miluje lyžování, potápění a otužování. "Od padesátky se aktivně připravuju na sedmdesátku," smála se.

Na tiskovku se Nela stejně jako ostatní dámy vyfikla. Už dlouho jsme ji neviděli v šatech s tak hlubokým výstřihem. "To jsem tedy řešila nejméně ze všeho, hlavně jsem se soustředila na scénář, abych se nezakoktala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám