Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, kdy budoucí trojnásobná maminka Gabriela Lašková (34) oznámila, že čeká opět chlapečka. Bude tak mít tři syny. Co ale moderátorku zaskočilo, je, že po radostné zprávě dostala i několik zpráv, ve kterých ji lidé litovali.

Jedna sledující ji svým vzkazem zvedla ze židle, a tak se usměvavá brunetka k tématu opět vrátila. „Psala jsem to ve stories, ale po několika dalších litujících reakcích (včetně jedné moc „milé“ osobní o víkendu), to napíšu ještě sem. Chlapeček se nám povedl. Moc jsme si přáli tři zdravé děti, velkou rodinu. Vím, že spoustu z vás by nám přálo holčičku, ale my jsme nadšení, že to bude třetí chlapeček. Máme už dva úžasné kluky a ta představa, že máme ještě jednoho takového, je naprosto dokonalá. Budou tři, tři bratři. Ať je zdravé, víc si nepřejeme,“ vzkázala Gábina všem.

Moderátorka tak nepochopí myšlení některých lidí. „Lidi pořád řeší, že nemám holčičku a já tomu nerozumím. Já se v životě nesoustředím na to, co nemám. Žiji pro to, co mám, a jsem za to nesmírně vděčná. Můj třetí chlapečku, všichni jen myslíme na to, abys už tu byl s námi, zdravý a se svou bláznivou a milující rodinou!“ doplnila Gabriela Lašková krásná slova.

Reklama

Další články

Načítám