Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani měsíc poté, co Jaroslava Obermaierová (78) dorazila na premiéru muzikálu Trhák, se jí neulevilo. Tak si oblíbená herečka postěžovala, že po problémech se zlomeninou kotníku, kterou utrpěla loni na podzim, se jí nedaří nejlépe. Bolesti zad totiž neustupují.

„Mám nemocná záda, trpím bolestmi,“ sdělila nám do telefonu Jaroslava. Herečka nám prozradila, že si právě užívá zaslouženého několikadenního volna na své milované chalupě, kam utíká vždy, když nemá v Praze pracovní závazky. „Právě jste mě zastihli, že mám pět dní volna, tak jsem na chalupě,“ dozvěděli jsme se od herečky, která je sice v důchodu, stále je ale velmi aktivní.

I přes problémy se totiž nechce vzdát natáčení seriálu. „Pracuju s bolestí, v neděli už točím Ulici,“ práskla nám představitelka Vilmy Nyklové, která má před sebou o Vánocích spoustu práce. „Budu hrát Mýdlového prince a kývla jsem na nabídku v muzikálu Kvítek mandragory, tak začnu zkoušet v Divadle Broadway, na to se těším,“ dodala závěrem Jarka, která se ani zdravotními problémy nenechá zastavit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám