Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Big Brother míří do finále, i proto bylo nutné těsně před jeho branami eliminovat několik hráčů, kteří tento konec absolutně nečekali.

„Osoba, která musí okamžitě opustit dům Big Brothera, je Karolína, máš jednu minutu na rozloučení a opuštění domu,“ řekl hlas Big Brothera, který s eliminací pokračoval. „Druhým, kdo musí dům opustit těsně před cílovou páskou, je Tarik. Máš také jednu minutu na opuštění domu Big Brothera,“ zaznělo nekompromisně. Není se čemu divit, že tento odchod spoluhráče sebral a několik z nich se i rozplakalo.

Do finále se nepodívá ani Tarik.

Pár dní před koncem obývá dům tedy Standa, Katrin, Barbara, František a Zoe, pro které mohou diváci hlasovat. Pokud jde o největší favority na výhru, tak se stále jedná o Zoe, ale také Stanislava.

„Jedině Standa! Za celou dobu BB se člověk aspoň zasmál. Zoe a Bára furt někoho pomlouvají,“ uvedl divák. „Bára nebo Zoe. Hlavně ať to není Katrin,“ podotkl další.

„Tak z tohoto výběru jedině Stanislav,“ napsala fanynka reality show. „Ať vyhraje Katrin, aspoň někdo upřímný, co si na nic nehraje. Barbara je falešná a leze mi na nervy. Zoran ufňukánek, Stanislav důležitý a falešný, Franta má nakoupené sledující,“ má jasný názor jeden ze sledujících.

Další články

Načítám