Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Saxofonista Felix Slováček (80) promluvil tom, jak je na tom jeho manželka Dáda Patrasová (68), o níž opakovaně tvrdí, že má problémy s alkoholem. Loni ostatně dostala dvouletý zákaz řízení a peněžitý trest 200 tisíc korun za řízení pod vlivem alkoholu.

Ač to někdejší hvězdě dětských srdcí ve společnosti moc sluší, Slováček se nechal slyšet, že se u ní problémy s pitím spíše prohlubují.

„Je to nemoc. Pomalinku se zhoršuje. Člověk, který je nemocný, většinou jde k lékaři. A jsou některé nemoci, jako má Dáda, které ji nenutí k doktorovi jít, tak ona tam nejde a je to horší a horší,“ řekl deníku Blesk Slováček s tím, že jeho žena je tvrdohlavá a pořád si stojí za tím, že nepije.

„Tak já jí říkám, co ta flaška? A ona, že to není její, ale je pravda, že vypadá dobře, má všechno, co by ženská potřebovala mít, a přesto dělá, co dělá,“ nechápe Slováček, jenž přiznává i svůj díl viny, protože to s ním kvůli náklonnosti k jiným ženám neměla Dáda jednoduché.

Reklama

Další články

Načítám