Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Thomas Puskailer, kterého si diváci pamatují díky účinkování v první řadě Česko Slovenské SuperStar, se stal trojnásobným tatínkem. Manželka Abbie mu na svět přivedla dceru, která dostala jméno Daisy River Puskailer.

„Máme pro vás všechny nejkrásnější a nejradostnější zprávu. V pondělí se naše rodina opět rozrostla. Narodil se nám nejkrásnější zázrak, jaký nám život může dát,“ informoval na Instagramu Puskailer s tím, že dcerka přišla na svět trošku dříve, než čekali, ale vše je v pořádku.

„Má 2670 gramů a měří 46 centimetrů, všichni jsme velmi šťastní a vděční,“ dodal Puskailer, který poděkoval celému týmu lékařů.

Puskailer má doma ještě dva syny - Jesse Jonaha (2) a Noaha Benjamina (5). Puskailer pochází z holandského Lichtenvoorde a je stále úspěšným muzikantem. Jeho poznávacím znamením nebyl v SuperStar jen úžasný hlas, ale i typický široký úsměv, kterému nemohla odolat snad žádná fanynka.

Reklama

Další články

Načítám