Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julián Záhorovský se proslavil díky první řadě SuperStar, kterou vyhrála Aneta Langerová. Od té doby uplynula spousta vody, zpěvák je ale ve světě hudby stále aktivní.

Já jsem se čerstvě přestěhoval do Pardubic a do Prahy dojíždím za prací. Co se týká SuperStar, tak jsme díky skupině na WhatsAppu v kontaktu většinou každý týden. Mimo práce a písniček se věnuji brigádě, což je speciální videokoutek na eventy, párty a podobně,“ svěřil se Julián Super.cz.

Julián vydal zatím 5 alb a 2 filmové písně. Složil například titulní píseň k filmu Po čem muži touží a Po čem muži touží 2, na kontě má také duet s Luckou Vondráčkovou. Nyní o sobě dává opět vědět, a to novým klipem k písni Sítě, který poukazuje na naši závislost na mobilu. Hlavní role se ujal populární herec Jiří Ployhar.

„Nedávno jsme se s Jirkou potkali a padlo, že by mi někdy mohl zahrát v klipu. Já se mu za čas ozval a naštěstí si to pamatoval a pozvání přijal. Musím říci, že je to Pan herec,“ dodal k tématu Julián Záhorovský.

V naší galerii se podívejte, jak se Julián od dob SuperStar změnil.

Reklama

Další články

Načítám