Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taylor Swift (34) si před pár dny dopřála zaslouženou dovolenou se svou láskou Travisem Kelcem. Oba měli poslední měsíce skutečně nabité, a tak úprk za sluncem na Bahamy byl jistě vítanou odměnou.

Zatímco zpěvačka měla napilno kvůli svému stále vyprodanému turné Eras, její protějšek pro změnu dřel se svým týmem Kansas City Chiefs, se kterým to dotáhl až na samý vrchol – vítězství ve finále NFL, známém jako Super Bowl. Taylor navíc stačila posbírat řadu hudebních cen. Není divu, že se o Taylor a Travisovi aktuálně mluví jako o nejvlivnější páru světového šoubyznysu, a to jsou spolu teprve sedm měsíců.

Zpěvačka, která si dozajista udržuje své křivky i svými fyzicky náročnými koncerty, odhalila útlou postavu v roztomilých žlutých bikinách značky Montce s cenovkou 237 dolarů (5500 korun). Její neméně úspěšný protějšek zase svou urostlou muskulaturu v modro-bílých plavkách.

O jejich pohodlí se staralo na pláži několik lidí, ale zakrátko už nechali hrdličkám soukromí a ti si mohli dál nerušeně vychutnávat odpočinek i jeden druhého. Travis povýšil relax na novou úroveň, když si položil ruku na zpěvaččino pevné pozadí. Vášnivé polibky v průzračných tyrkysových vodách Atlantského oceánu i s drinkem v ruce samozřejmě nemohly chybět…

Reklama

Další články

Načítám