Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh Taylor Swift (34) se zdá být tak dokonalý, jako by snad ani nebyl reálný, ale přesto se skutečně děje. Popová princezna má neskutečnou fanouškovskou základnu, vyhrává, co se dá, a navíc se jí daří i na poli lásky. Navíc, jak se zdá, dítě štěstěny Taylor jako by svůj úspěch dokázala přenést i na své nejbližší…

O rodačce z Pensylvánie se v poslední době mluví jako o mašině na peníze. S čímkoli je tato americká hudební diva spojená, promění se v úspěch a vydělá balík. Fenoménem Taylor už se dokonce začali zabývat i ekonomové, kteří se snaží přijít na kloub tomu, čím si zrovna Swift dokázala podmanit svět.

Ihned poté, co se veřejnost dozvěděla o jejím vztahu s hráčem amerického fotbalu Travisem Kelcem, se sledující na jeho Instagramu navyšovaly po milionech. Nadmíru spokojený je pochopitelně i jeho tým Kansas City Chiefs, který i díky Taylor nabyl v posledním roce ještě větší popularity. A aktuálně slaví i ten největší možný úspěch, výhru v Super Bowlu!

Týmy Kansas City a San Francisca se postaraly o dramatickou podívanou, kdy k výhře Travisova týmu 25-22 došlo až v prodloužení. Přestože v jeden moment i Travisovi ruply nervy a rozkřičel se na svého trenéra Andyho Reida (65), nakonec mohl se svým týmem, kterému se podařilo obhájit titul z loňska, slavit triumf v lize NFL. A Taylor, která se během půlroku vztahu s Travisem stala tak trochu živoucím maskotem týmu, u toho pochopitelně nemohla chybět.

Reklama

Další články

Načítám