Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do New Yorku se v pondělí večer sjela na udílení filmových cen Gotham celá plejáda hollywoodských hvězd. Zatímco dámy se mohly těšit například na Leonarda DiCapria (49) či Bradleyho Coopera (49), pánové jistě uvítají pohled na jejich neméně slavné kolegyně. Herečkám tentokrát dominovala tato okouzlující pětice…

Rovnou tři dámy vsadily na klasiku v podobě černé večerní róby. Byly to Julianne Moore (63), Michelle WilliamsMargot Robbie (33). Zatímco držitelce Oscara za snímek Pořád jsem to já z šatů byly vidět pouze ruce, poněkud pohublá Michelle známá z Dawsonova světa či Zkrocené hory si troufla na výstřih až k pasu. Zlatou střední cestu v míře odhalování pak zvolila Margot Robbie, která se dostavila v modelu inspirovaném panenkou Barbie z 60. let minulého století známou pod názvem Black Magic Barbie. Již v červenci se přitom herečka představila na premiéře filmu Barbie, v němž ztvárňuje hlavní roli, jako jiná Barbie panenka z tohoto období zvaná Solo in the Spotlight.

Na šaty z opačné strany barevného spektra tentokrát vsadila Penélope Cruz (50), která navzdory zahalení od krku po paty působila velice rafinovaně a sexy díky lehce transparentní látce. Oscarová kráska z Černé labuti Natalie Portman (42) působila svěže v květinových ‚mačkaných‘ šatech s balonovou sukní v midi délce. Ty doplnila pouze o sandálky na jehlách. Střídmost v oblasti šperků, líčení i účesu jen zdůraznila její mladistvý vzhled.

Černá ovšem během večera rozhodně dominovala. Zvolily ji mimo jiné i Rachel McAdams, Carey Mulligan či Kate Mara.

Reklama

Další články

Načítám