Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská kráska Margot Robbie (33) opět neponechala nic náhodě a svůj look na losangeleskou premiéru své filmové novinky Barbie vyladila do posledního detailu. Tentokrát ovšem nehrála prim jasně růžová, nýbrž černá v kombinaci se třpytem. Margot se totiž nechala stylizovat do slavné panenky Barbie od Mattela z 60. let nazývané ‚Solo in the Spotlight‘.

Třiatřicetiletá herečka na ikonickém retro vzhledu, který představila v Shrine Auditorium and Expo Hall v centru LA, spolupracovala se svým stylistou Andrewem Mukamalem. O účes se jí postaral Bryce Scarlett a o make-up Pati Dubroff.

A zatímco účes ani líčení nebyly přesně inspirované předlohou, šaty, doplňky a lodičky byly od originálu k nerozeznání. Po sérii světových premiér, na nichž se dvojnásobná držitelka nominací na Oscara objevila převážně v růžové, se tak jednalo o zajímavou změnu.

Pro Barbie typickou barvu naopak nevynechal ani tentokrát představitel Kena Ryan Gosling (43), ač tentokrát vsadil na decentní odstín starorůžové.

Vedle hlavních představitelů se na premiéře objevily i další hvězdy snímku jako America Ferrera či Ariana Greenblatt nebo režisérka Greta Gerwig. Premiérové promítání si ovšem nenechali ujít třeba ani Dua Lipa, Nicki Minaj, Gal Gadot či Billie Eilish s bratrem Finneasem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám