Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Slováčková (28) neprožívá jednoduché období, v minulém roce se totiž dozvěděla, že se jí vrátila rakovina, se kterou bojuje jako lvice.

Zpěvačka a herečka hovoří o rakovině otevřeně čas od času na sociálních sítích, kde zároveň i svým dosahem a slovy dodává sílu těm, kteří si procházejí podobnou či jinou náročnou životní situací.

„Chtěla jsem jenom dodat nějaké povzbuzení pro všechny, kdo jsou po nějaké léčbě nebo třeba i doma leží s nějakou virózou, chřipkou. Nebo prožívají nějaké jiné zdravotní i nezdravotní trable. Chtěla jsem vás pozdravit a říct, že to všechno dobře dopadne a že jsme v tom spolu. To je všechno, zdraví vás i Filípek (kocour), to je můj domácí léčitel. Já mám dneska po chemu a jdu spát,“ vzkázala Anna Slováčková na sociálních sítích, kde má přes dvě stě tisíc fanoušků.

O léčbě nedávno promluvila i s redakcí Super.cz. „Je to každý den jiné. Nebudu si hrát na to, že je všechno super, když to není úplně jednoduché. Vím, že může být hůř, a jsem ráda, že tu léčbu snáším podle mě velmi dobře,“ řekla Anna Super.cz koncem minulého roku.

Reklama

Další články

Načítám