Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) je nejstarší ze slavných sester Kardashianových. Trojnásobná mamina a hvězda televizních reality show si ale, co se týče exhibicionismu, nic nezadá se svou slavnější sestrou Kim (43).

Na veřejnosti ale přeci jen nechce vypadat jako laciná holka od vedle, a tak dává velký pozor na to, aby odvážný outfit nepůsobil příliš vulgárně.

Pod vyzývavé černé šaty s hlubokým výstřihem si totiž Kourtney nevzala podprsenku, což vzhledem k velikosti jejích ňader slibovalo už dopředu velkou podívanou.

A také že byla! Kourtney se ani nemusela moc předklonit a vnady se jí draly ven! Fotografové už natěšeně cvakali spouště, ale televizní hvězdička je všechny převezla.

Místo bradavek totiž odhalila nálepky ve tvaru srdce, kterými intimní partie rafinovaně maskovala. I tak ale ukázala více, než možná sama chtěla.

U členky rodu Kardashianových bychom se ale vůbec nedivili tomu, kdyby si ve stejném modelu vykračovala i bez nálepek. To by pak pánové opravdu nevěděli, kam s očima...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám