Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno proběhl již 33. ročník Cen Anděl. Tento galavečer samozřejmě přímo vybízel k tomu, ukázat se v zajímavých róbách na červeném koberci. Rapperka Sharlota (27) rozhodně vyhrála nejpotetovanější tělo večera.

Ve vysokém rozparku si každý mohl prohlédnout její potetované nožky, odshora až dolů. Žádné další tetování by se jí na nohy už nevešlo. „Ne, na nožkách už ne. Já jsem dodělávala celá záda, ale nožky, ty už jsou celé hotové,“ usmála se na nás šibalsky během rozhovoru pro Super.cz.

Ve svém outfitu se cítila fantasticky. „Jsem strašně šťastná, že u nás v Česku máme takové akce, kde si člověk může vyhrát s outfitem. My jsme tentokrát spojili naše síly s Pavlem Berkym, jsem šťastná.“

Celý večer se nesl ve znamení hudby. Sharlota se tak nemůže dočkat, až fanoušci uslyší její nové písně. „Já samozřejmě budu vydávat novou desku s názvem Tabita, na kterou se můžete těšit už 24. května,“ dodala v našem rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám