Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sharlota (27) si zakládá na tom, že pokaždé vynese na veřejnosti jiný outfit, a také ráda ukazuje světu svá tetování, která jí na těle vytváří její sestra. Na jakou kérku se aktuálně chystá?

Nechala jsem si kérovat ouška, jinak se ségrou dodělávám záda, pořád mám nad zadkem takový pruh, na který se fakt netěším, tam to fakt bolí,“ svěřila se Super.cz Sharlota.

My jsme si společně povídali v prostorách krásné Werichovy vily na pražské Kampě, kam zpěvačka dorazila na brunch u příležitosti Mezinárodního dne kávy. A jak jinak než opět v originálním outfitu. Může se tak zdát, že má Sharlota doma miliony módních kousků.

„Já mám kabelku jako Hermiona (postava z Harryho Pottera - pozn.) a tam to všechno dávám,“ smála se. „Já si myslím, že jsem člověk, kterého móda baví. Extrémně ráda to otáčím, miluji sekáče. Jsem ráda, když model vynesu a pak ho pošlu dál, aby ho ještě někdo využil.“

I tentokrát tak ve společnosti měla nejextravagantnější kousek. „Já se orientuji podle toho, jakou mám náladu,“ řekla, co je klíč k jejímu výběru outfitů.

Reklama

Další články

Načítám