Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanye West (46)Bianca Censori se nehodlají držet zpátky ani v letošním roce. Rapper nejdříve prohlásil, že jeho žena bude letos i bez kalhotek, ta o několik dní později přišla na narozeninovou party v podprsence, která sotva udržela její poprsí.

Jejich svatba měla proběhnout loni v lednu, stále však není jisté, jestli byla oficiální. Kanye West a Bianca Censori ale dál vypadají, že bez sebe nemohou udělat ani krok. Tedy hlavně Bianca bez Kanyeho. Někteří lidé mají strach o to, jestli architektka není v područí svého muže, a volají po její záchraně. Na posledních fotografiích z oslavy jejích devětadvacátých narozenin v Las Vegas ale vypadá šťastně a působí, že si pozornost médií i kolemjdoucích lidí užívá. A to, i když si na veřejnost vyšla skoro nahá. Po místním casinu chodila bosá, oblečená jen do skutečně titěrné podprsenky, která z jejího poprsí nezakrývala téměř nic, a navíc jej podivně zdeformovala. Spodní část těla pak zahalovala alespoň krémovou sukní.

Tyto obrázky se na veřejnosti objevily jen krátce předtím, než si Kanye na svou sociální síť umístil vyznání, ve kterém svou současnou ženu vynáší do nebe. „Všechno nejlepší k narozeninám té nejkrásnější, super špatné ikonické múze, inspirativní talentované umělkyni s magisterským diplomem z architektury, se 140 IQ, která milující stojí po mém boku každý den, zatímco půlka světa se ke mně otočila zády. A také nejlepší nevlastní mámě mým dětem, moc tě miluji, děkuji, že se mnou sdílíš svůj život,“ napsal rapper.

Právě to, že Biancu označuje za skvělou nevlastní matku, vyvolává v souvislosti s jejím oblékáním na veřejnosti v mnoha lidech zděšení. Nezbývá než doufat, že Bianca Censori se dle mnohých „vulgárně“ obléká jen kvůli pozornosti, doma se pak ale mění na obyčejnou, milující tetu Kanyeho čtyř dětí, které má s exmanželkou Kim Kardashian.

Reklama

Další články

Načítám