Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco rapper Ye, stále známější pod svým původním jménem Kanye West (46), před pár dny navštívil noční podnik LIV v Miami v koženém kabátě, jeho žena Bianca Censori byla až na pár štrasových šňůrek a titěrné kalhotky prakticky nahá. Navíc svým doplňkem v podobě plyšové kočky prý s velkou pravděpodobností měla popíchnout Westovu exmanželku Kim Kardashian (43). Lidé ovšem nevěří, že by to bylo z její hlavy…

Vnadná Australanka se již minulý víkend vydala na veletrh moderního umění Art Basel v Miami v prosvítajícím tělovém body s obřím bílým plyšovým medvědem. Velká chlupatá bílá kočka, kterou zvolila k zakrývání téměř obnaženého těla o pár dní později, by tak nemusela již nikoho překvapit. Podle zahraničních médií v tom ovšem lze hledat souvislost s rapperovou exmanželkou. Ta byla totiž v poslední epizodě reality show The Kardashians napadena kočkou Karla Lagerfelda jménem Choupette, která po svém zesnulém majiteli zdědila 13 milionů dolarů, čímž se stala třetí ‚nejbohatší‘ kočkou na světě.

Číča plemene birma, jíž se rovněž přezdívá posvátná kočka, se ovšem s Kim rozhodně nehodlala kamarádit – a její plán spřátelit se a následně si kočičku vzít jako doplněk na ples Met Gala, Choupette jednoduše ponechala ve fázi Kimina zbožného přání… Na miliardářku totiž od samého začátku syčela, a nakonec se dokonce pokusila na ni zaútočit, když ji držela v náručí. Měl tak opravdu Biančin plyšák něco společného právě s touto záležitostí?

Zvěsti o tom, že za podivným odíváním Biancy Censori stojí právě West, se rozhodně nezdají být mimo mísu. Ostatně svou výbušnou a majetnickou povahou je umělec proslulý. A také tím, že se dlouho nemohl smířit se skutečností, že se s ním Kim rozvedla.

I proto se nejspíš lidé v komentářích často shodují, že je Bianca v jeho područí, nechává se využívat a chodí oblékaná tak, jak si rapper přeje. Mladou ženu už tak mnohdy spíš litují, než haní.

„Kanye se posmívá Kim a využívá k tomu tuhle nebohou rohožku. Celý jejich vztah je jen pomstou Kim. Je to odporný majetický narcista,“ zní jeden z ostřejších komentářů. Další z komentujících se zároveň ptá: „Ta žena by se nad sebou měla zamyslet a prostě říct NE! Kdo by chtěl být s mužem, který se chce jen vrátit ke své bývalé?“

Reklama

Další články

Načítám