Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlepší kamarádky Kendall Jenner (28) a Hailey Bieber (27) si společně se svými neméně půvabnými kolegyněmi udělaly volno a vyrazily do Mexika. V letovisku Cabo San Lucas si pronajaly jachtu a naplno si užívaly dámskou jízdu. S pracovníky lodi, kteří se starali o jejich maximální pohodlí a servis, by asi měnil nejeden muž...

Zatímco Kendall tentokrát vytáhla ze skříně lesklé zelené bikiny, její parťačka v dobrém i zlém Hailey (po aféře s údajným utahováním si ze Seleny Gomez se obě dostaly pod palbu kritiky fanoušků) zvolila ještě o něco úspornější modrobílou variaci na zavazování. Zpěvačka Justine Skye v romantických bikinách s květinovým vzorem na palubě dokonce oslavila 28. narozeniny.

Lori Harvey (26) sáhla po zajímavě střiženém oranžovém vrchním dílu plavek, který doplnila o úsporné bílé bikinové kalhotky. Lori pro změnu slavila šestadvacetiny letos v lednu v podniku LAVO v Hollywoodu a Kendall na party pochopitelně nemohla chybět. Oslavenkyni ovšem svým zcela průsvitným modelem trochu zastínila...

Manžel Hailey Justin Bieber stejně jako rapper Bad Bunny, který několik měsíců randí s Kendall, tak měli tentokrát smůlu a museli zůstat doma. Krásky se cachtaly v Tichém oceánu, chytaly bronz nebo vlnily svými boky na rytmické písně, které na palubě hlasitě vyhrávaly. Chybět nemohlo pochopitelně ani vzájemné natáčení na TikTok a focení na Instagram.

Reklama

Další články

Načítám