Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve nedávno se herec Vincent Navrátil (27) pochlubil svou půvabnou přítelkyní. S krásnou Beou, která dělá asistentku jeho sestře Agátě Hanychové (38), randí už několik měsíců. Lásku si donedávna syn Veroniky Žilkové (62) ale nechával pro sebe.

Na premiéru nového představení Trosečnice, ve kterém v jedné z hlavních rolí exceluje právě Žilková, se objevil Vincent poprvé ve společnosti po boku své brunetky. Zamilovaný herec nemohl na své lásce oči nechat a nešetřil ani polibky.

Stejně zamilovaně na premiéře v Divadle Radka Brzobohatého působila Veronika Žilková, kterou přišel na slavnostní uvedení hry podpořit Josef Holomáč. Hned po odehrání představení se mu herečka vrhla kolem krku a dostala také polibek. Dvojice se na večírku po představení dobře bavila i s dalšími hosty. „Vedle Pepy tady mám oba syny Cyrila i Vincenta s přítelkyní, ta už patří do naší rodiny. Chybí Kordulka, protože se připravuje na maturitní ples, a Agáta jí se vším pomáhá, shánějí ty nejkrásnější šaty, “ svěřila se nám herečka, která je v divadle nováček.

„Každou hrou chceme přivést na jeviště našeho divadla novou tvář, aby to měli diváci pestré. Každá z těch čtyř holek má být jiný typ i energicky. Veronika je taková motorová myš,“ svěřila se nám principálka divadla Romana Goščíková. Žilková v představení hraje společně s Pavlínou Mourkovou, Kateřinou Peřinovou a Anno Kulovanou. „Skvěle se nám tam hodila, a proto jsme ji oslovili. Anička Kulovaná s Lukášem Burianem bydlí na Suchdole a jsou skoro sousedi, tak to oslovení bylo nasnadě. Jsme rádi, že nám na to Verunka kývla, a vítáme ji v týmu,“ dodala principálka Divadla Radka Brzobohatého.

Reklama

Další články

Načítám