Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) a Petr Kolečko (40) prošli ještě před svatbou vztahovou krizí, kterou se jim podařilo překonat, a to už i kvůli svému synovi Jiříčkovi.

Manželé si nenechali ujít filmový festival v Karlových Varech, kam dorazili nejen za prací, ale také za zábavou. Známý scenárista dokonce vyhrál hlavní cenu v kategorii scenáristické soutěže Filmové nadace za rok 2023.

Možná právě tento úspěch šel pár ve večerních hodinách zapít do jednoho ze známých večerních podniků ve Varech. Avšak ještě před vchodem se stihli manželé pořádně pohádat, což zaznamenal náš fotograf, který byl zrovna poblíž.

Z jakého důvodu se manželé pohádali, není jasné. Bylo pouze znát, že Kolečko chtěl jít do večerního podniku, a tak chytl svou Anetu za ruku. Modelka se mu ale vysmekla a neskrývala rozhořčení. Nakonec scenárista modelku zřejmě přesvědčil a šli dovnitř.

Na místo byla ve stejnou hodinu přivolaná také policejní hlídka. Tentokrát ale nešlo o partnerskou roztržku, ale „příliš hlasitou hudební produkci v rámci festivalu“, jak Super.cz řekla policie.

Aneta a Petr byli ve stejný den spatřeni hned několikrát. A to i v odpoledních hodinách, když se procházeli za ruce Karlovými Vary. Manželé se dobře bavili, působili jako čerstvě zamilovaní. Lehčí karlovarskou Itálii ale prožít stihli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám