Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fungovat v dnešním světě bez řidičského průkazu se dá. Aspoň to tvrdí modelka Aneta Vignerová (36). Na téma toho, že ona si řidičák nikdy neudělala a neměl ho ani její manžel Petr Kolečko, (40) jsme si povídali už před měsícem.

"Já k řízení neměla nikdy vztah, nebaví mě to a miluju hromadnou dopravu. Baví mě vlak, MHD, mám ráda podporování téhle věci. To, že pak sedíte v nějaké zácpě, je další věc. Člověk si na tom musí najít hezkého, když jste ten, kdo tu dopravu potřebuje," řekla Super.cz Aneta.

Řada žen názor na to, že nepotřebuje řídit, změní poté, co se jim narodí děti, které je potřeba někam vozit. "My si to uděláme zajímavější. Budeme jezdit metrem. Jiříka to baví. Řidičák si zatím dělat nebudu," oponovala Aneta, která to měla o to složitější zvlášť s cestováním do domu mimo Prahu, kam ani autobus nejezdí tak často. A pomoci nemohl ani její muž. O tom, že Kolečko přišel na rok o řidičský průkaz, protože ztratil všechny body, informoval deník Blesk až nyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám