Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený písničkář vyrazil do Dubaje na výlet, na který dlouho nezapomene. Po pár dnech se rapidně změnilo počasí a místní i turisté včetně Pokáče se nestačili divit. Záplavy zaskočily všechny bez rozdílu.

„Celej život tvrdě makám a nikdy jsem neutrácel za nesmysly, ale občas je prostě potřeba si udělat radost, i když to není zrovna ta nejracionálnější volba, tak jsem si koupil nový žabky,“ vtipkoval písničkář v Dubaji, kde se postavil k luxusní káře.

„Zdravím účetní z pracovního pobytu,“ usmíval se z pláže, kde zapózoval v plavkách. Humor ho nepřešel ani v momentě, kdy začaly padat trakaře. Na místní poměry tedy rozhodně. Tolik vody, která spadla z nebe, tu dlouhá léta neviděli a nutno říct, že na ně ani světoznámé velkoměsto nebylo tak úplně připraveno.

Pokáč v Dubaji

„Posíláme trochu sluníčka,“ napsal k videu, které ničivou bouři zachycuje.

„Doma prej sněží, naštěstí v Dubaji je to pořád na koupání,“ doplnil ještě Pokáč, kterému jsme samozřejmě napsali o vyjádření k aktuální situaci. K odpovědi se zatím nedostal…

Reklama

Další články

Načítám