Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taneční soutěž StarDance hýbala celou republikou a vtipnou písničku, které říká rychlovka, o ní složil i písničkář Pokáč. Nemyslel to ale ve zlém. „Je to jedna ze show, které běží a udržují si ještě poměrně vysoký standard,“ míní.

„Přiznám se tedy, že jsem na to nekoukal. Jednak nemáme doma televizi a pak na to nemáme ani čas. Lidi to mají rádi a na moji rychlovku byly reakce jako vždycky, pár pozitivních, pár negativních. Ale pár mi dokonce řeklo, že to zní jako reklama, že jsou zvyklí, že si spíš na něco ve svých písničkách stěžuju nebo kritizuju,“ krčil rameny.

Písničkář překvapivě přiznal, že na tanečním parketu se mohl ocitnout i on. „Už mě oslovili, ale z časových důvodů je to hrozně náročné. Říkali mi, že se trénuje od srpna čtyřikrát týdně, což je pro mě nemyslitelné, protože v té době mám hodně koncertů. Takže kvůli času to teď není možné. A později? Nejsem žádný tanečník, abych se tam neznemožnil,“ připustil, že jeho kvality v tanci se rovnají Josefu Maršálkovi nebo Lukášovi Pavláskovi.

Pobavili jsme se i na téma inspirace pro jeho rychlovky. Snaží se prý vyhýbat politickým tématům. „Lidi jsou ohledně toho hrozně vyhrocení, půlka je naštvaná na tu druhou půlku. Snažím se psát o sportu, o kultuře. Ale když kandidát na prezidenta neumí vyjmenovat ani planety sluneční soustavy, tak si naběhl sám,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám