Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák David Koller (63) šokuje. Rozhodl se, že skončí v kapele Lucie. Podle Davida za rozhodnutím nestojí žádné pře a konflikty ve skupině.

„Po dlouhých úvahách jsem se rozhodl, že odcházím z Lucie. Hraní s Lucií bylo fajn a teď se chci věnovat především svojí kapele a rodině,“ napsal fanouškům David Koller.

Oznámení se objevilo také na profilu samotné kapely. „Rozcházíme se v dobrém a dohodli jsme se, že společně odehrajeme všechny nasmlouvané koncerty do konce letních prázdnin. Těšíme se na vás v plném složení na Hradech,“ napsali zbylí členové skupiny Robert Kodym, Michal Dvořák a P.B.CH. „Lucie jede dál, připravuje nové album a oslavy čtyřicátých narozenin,“ dodali.

Fanoušci jsou šokovaní. „To neeee. Nedělejte to. David, Robert, P.B.CH., Michal. To je Lucie,“ napsala jedna z fanynek.

„To je jak druhej funus kapely. Je mi to líto,“ napsala další. „Dneska není apríla, to je blbej vtip, ne?!“ dodala další a přidávali se i jiní. Všichni doufají, že si to Koller ještě rozmyslí a jde jen o momentální emotivní rozhodnutí, které přehodnotí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám