Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během Silvestra se Libor Bouček (43) stal dvojnásobným tatínkem. Se svou třetí manželkou Gabrielou přivítali na světě dcerku Beatu. Syn Albert se tak dočkal mladší sestřičky.

Začalo to 30. prosince po utkání Sparta–Olomouc. Olomouc vyhrála, tak to přineslo euforii do mojí rodiny, která je odtamtud. I moje žena, která je z Olomouce, měla hroznou radost a ta radost byla znázorněna, že ve čtyři hodiny šestnáct se narodila dcera,“ svěřil se Libor Super.cz.

Na nějaké oslavy ale neměl moderátor ani pomyšlení. „Já jsem strávil velkou část Silvestra v porodnici, pak jsem zajel domů na chvíli, zjistil jsem, že syn je v pořádku, pod dohledem prarodičů, tak jsem se vrátil do porodnice a dotáhli jsme tam Silvestra. Oslava nebyla, protože když má člověk dvě děti, tak se to tak spojí, že ta oslava je taková kontinuální, takže já jsem furt na oslavě. A takové to zapíjení dcery, mně to nepřijde jako dobrý nápad. Jen jsme si připili s babičkama, dědečkama a nic dalšího nebylo a ani to neplánuji,“ dodal.

My si společně povídali na slavnostním uvedení nového primáckého seriálu s názvem Vytoč mého agenta, který vtipným způsobem ukazuje svět castingové agentury. Slavnostní akcí provázel právě Libor Bouček.

Reklama

Další články

Načítám