Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Libor Bouček (43) patří bezesporu k našim nejlepším moderátorům. Na nedávné akci pro děti ve škole v Králově Dvoře se potkal se známým profesorem, rétorem a hercem Janem Přeučilem (87). Moderátorovi se tak ihned dostalo zajímavé recenze.

„Já velmi oceňuji tu krásnou brilantní češtinu, tu výslovnost, tu dikci. Zkrátka jak pan kolega Libor Bouček ví o svém řemesle to podstatné. A je to radost poslouchat jeho projev,“ složil poklonu Jan Přeučil, který do Králova Dvora přijel i s manželkou Evou Hruškovou a vyženěným synem, hercem Zdeňkem Rohlíčkem. Spolu dětem zahráli pohádku, s nimiž jezdí po celé republice.

Zaskočený Bouček taková slova na svou adresu nečekal. „Je to pro mne pocta, že takový profesionál, jako je Jan Přeučil, mne pochválí. Moc si toho vážím. Myslím si, že je důležité, abychom my moderátoři uměli dobře mluvit. Aby nám bylo rozumět, a pokud jsme dobrými vzory pro děti, což je naše budoucnost, pak mě to o to víc těší,“ řekl moderátor, který je tatínkem dvouletého syna Alberta.

Celou akcí také provázel reportér a moderátor Karel Kašák. Ten zatím vlastní děti nemá, ale díky své sestře Veronice (34) je strýčkem. Všichni pak pokřtili knihu Ready do školy.

Reklama

Další články

Načítám