Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Beckhamovi si umí léto užít na maximum. Zatímco páteční večer strávili ve vyhlášené restauraci Gekko v Miami společně s hvězdným fotbalistou Lionelem Messim a jeho manželkou, už druhý den vyrazili na plavbu jachtou, kde si momentálně vychutnávají jeden druhého...

Zdá se, že David (48) s Victoriou (50) si našli nové blízké přátele. Zatímco zahraniční média hovoří o rozkmotření mezi Beckhamovými s princem Harrym a jeho ženou Meghan, tahle čtveřice si očividně společně strávený čas užívá. Harry měl totiž údajně v telefonickém rozhovoru nařknout Davida, že s Victoriou vynášejí interní informace z jejich soukromí, což bývalého fotbalistu vytočilo doběla a od té doby u něj mají vévoda s vévodkyní ze Sussexu stopku.

S Messim, který je novou posilou týmu Inter Miami, jehož je Beckham spoluvlastníkem, je to jiná písnička. Večeře se kromě Messiho ženy Antonely Roccuzzo zúčastnili i další jejich přátelé. Pozvánku doslali španělský fotbalista Sergio Busquets s manželkou Elenou Galerou, stejně jako vlastník klubu Inter Miami Jorge Mas s jeho ženou Aleydou.

Hned následující den už si ale Beckhamovi i s jejich dcerou Harper vyhřívali kosti na jejich jachtě na Floridě. Victorii v černých bikinách nešlo přehlédnout a když si udělala pohodičku na lehátku, její oddaný muž si k ní přišel povídat a také ji něžně hladil po vlasech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám