Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Beckhamovi o víkendu vydatně oslavovali první zápas Lionella Messiho v klubu Inter Miami, jehož je David Beckham (48) spolumajitelem. Victoria (50) se na svých sociálních sítích podělila o videa, jak s manželem v klubu v Miami za vydatné podpory ostatních účastníků party zpívají hit Say You’ll Be There.

Mikrofonu se pochopitelně ujala především Victoria, jelikož se jedná o jednu ze známých písní kapely Spice girls, díky níž se před čtvrtstoletím proslavila. Victoria tak předvedla, že je stále tou sexy Posh Spice. David ovšem rozhodně nezůstával pozadu a svou ženu podpořil především po taneční stránce!

A zatímco na Instagramu se objevilo pouze kratičké video z jejich společného karaoke, na TikToku sdílela zpěvačka a módní návrhářka Victoria o poznání delší záznam.

Důvody k oslavám byly skutečně pořádné. Lepší začátek v týmu Inter Miami si totiž hvězdný Argentinec Messi ani nemohl přát. Do zápasu proti mexickému týmu Cruz Azul vstupoval jako náhradník, ale v samém závěru pro svůj nový tým získal vítězství!

Jeho debut, kdy ve čtvrté nastavené minutě dal rozhodující gól, sledovalo na 21 tisíc diváků včetně Sereny Williams, LeBrona Jamese, Kim Kardashian či Glorie Estefan. Davida Beckhama dokonce Messiho gól dojal k slzám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám