Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co Eva Burešová (30) musela kvůli zdravotním komplikacím zrušit svá představení. Za všechno může klimatizace, ze které se oblíbená herečka a zpěvačka nachladila a s rýmou a chrapotem na jeviště rozhodně nemohla.

V představení Bodyguard ji tak zastoupila Tereza Mašková, se kterou se Eva v hlavní roli alternuje. „S Terezkou jsme si to musely vyměnit, protože mě v pátek semlela klimatizace, mám rýmu a chraptím,“ svěřila se Burešová na sociální síti a později přidala, že začala mít i další problémy. „Aktualizace mého stavu je, že jsem přestala slyšet na jedno ucho. Ta rýma je tak strašně silná, že prostě neslyším,“ svěřila se zpěvačka.

Ani po pár dnech s horkým čajem v posteli se ale necítí lépe. „Už jsem myslela, že jsem z toho všeho venku, a dnes jsem se probudila úplně bez hlasu a s motanicí jak blázen. Od premiéry Bodyguarda mě neskolilo nic a teď, když nám začíná sezóna, tak já tady zase chraptím. Nemám ráda, když jsem neschopna. Maminky přece nebývají nemocné, ne,“ dodala Eva Burešová na sociální síti. Fanoušci jí přejí brzké uzdravení a vedle toho také radí, co nejlépe na její nachlazení pomůže. „Samahan! Zkuste, je to zázrak! Přírodní, ajurvedský čaj se super složením. Preventivně 1x denně, když máte pocit nemoci, tak 3 - 5 denně,“ poradila jí jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám