Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už přes rok, co Eva Burešová (30) přivedla na svět svého druhého syna Tristana Williama, kterého má se svým partnerem Přemkem Forejtem (37).

Oblíbená zpěvačka a herečka si soukromí střeží, svým fanouškům ale udělá čas od času radost a střípky ze svého osobního života na sociálních sítích sdílí.

Tentokrát zveřejnila rozkošný snímek se svým ročním synem, který roste jako z vody. „Malej fotograf. Naše první selfie. Ahoooj,“ napsala k fotografii, na které vyniká Tristanův modrý kukuč, který má po tatínkovi.

„Ty rarášky v očičku,“ napsala jedna z fanynek, na jejíž komentář Eva zareagovala. „Po tatínkovi,“ podotkla. „Ten je roztomiloučký, krásná očka má,“ uvedla další sledující. „Ten je nádhernej,“ shodují se další příznivci.

Zpěvačka a herečka vychovává ještě staršího syna Nathaniela, který šel letos poprvé do školy.

Eva Burešová a Přemek Forejt tvoří jeden z nejhezčích párů českého showbyznysu. Před více než rokem se dokonce přestěhovali do společného domku na vesnici. „Miluju život na vesnici. Ten život na naší vesnici je dokonalý. Za brankou máme les, kam může člověk chodit na procházky, a máme fantastický sousedy, všichni jsme si sedli,“ svěřila se Eva nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám