Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejpopulárnější zpěvačka posledních let Taylor Swift (34) je už půl roku zamilovaná do hráče amerického fotbalu Travise Kelce a ten to očividně s popovou princeznou myslí také velice vážně. Nevyhýbá se dokonce ani pomyšlení na svatbu.

Zřejmě na toto konto se rozhodl klenotník Steven Singer z Philadelphie učinit nabídku, které by asi mnozí neodolali. Zásnubní prsten v hodnotě milionu dolarů (22,8 milionu korun) by hvězdnému páru poskytl zcela zdarma.

„Uvědomuji si, že nejrenomovanější pár na světě má spoustu možností, pokud jde o výběr zásnubních prstenů, kdyby se rozhodli vzít se. Pokud ano, bylo by mi ctí pomoci navrhnout skutečně mimořádný prsten výhradně pro ně. Moje dcera je vášnivou fanynkou Taylor Swift a obdivuje nejen ji, ale také hodnoty, které prosazuje,“ vysvětlil klenotník důvody své nabídky pro Page Six.

Stejný server informoval minulý týden o tom, že Taylor a Travis mluvili o budoucnosti a svatba prý není vyloučena. Zdroj z jejich okolí dokonce nastínil, že by se na jejich výročí v červenci měli zasnoubit. Tento krok prý prozatím odkládají, jelikož nechtějí, aby to vypadalo, že něco uspěchali.

„Možná, že kdybychom jim darovali prsten jejich snů, mohlo by to trochu usnadnit zajištění lístků na její příští turné,“ zavtipkoval klenotník, který rovněž nastínil představy, jak by mohl prsten vypadat.

„7,5karátový smaragdový prsten s diamanty ve stylu Art Deco, ručně vyrobený z platiny, by byl myslím skvělý styl,“ dodal Singer.

Reklama

Další články

Načítám