Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostním večeru, kde se předávaly ceny Český lev, byla herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) poprvé. A poprvé vůbec vkročila i do budovy pražského Rudolfina. „Já nechodím na akce, pokud mě nikdo nepozve. A sem mě pozvali poprvé, abych předala jednu z cen,“ řekla Super.cz Eva.

Záležet si dala i na svém modelu. „Mám štěstí, že mám stylistku, která se o mě stará. Takové věci, jaké mám na sobě, u mě ve skříni nenajdete. Všechno mi zařídila, přinesla, oblékla, namalovali mě a učesali. A pak už mě jen vystrčili ze dveří, že můžu jít,“ popsala proces příprav na galavečer. Eva měla zřejmě i nejdražší šperky večera, dohromady za čtyři miliony korun. „Kdyby mi někdo usekl ruce, měl by parádní auto,“ smála se.

„Už když jsem byla na generálce, byl to nepopsatelný pocit, když jsem viděla všechna ta jména lidí, kteří tady večer budou, a roky je sleduji a obdivuji. Nenapadlo by mě, že se někdy dostanu na Českého lva, i když na něj asi nikdy nedosáhnu,“ dodala.

Pobavili jsme se i na téma, zda má Eva ambice rozšířit své portfolio vedle divadelního a seriálového herectví také na filmové. „Není to jen o mně, spíš, abych tu nabídku dostala. Ale nejvíc se asi považuji za muzikálovou herečku. Tam jsem doma už od šestnácti let. Ale kdyby někdo hledal jednatřicetiletou herečku, která umí zpívat, tak jsem tady,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám