Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O stálici televizních obrazovek Oprah Winfrey (69) je známo, že je nejen nejlépe placenou moderátorkou světa, ale zároveň je i celoživotní bojovnicí s váhou. Za svou letitou kariéru už měla spoustu štíhlejších a oblejších období, aktuálně je velmi štíhlá...

Oprah, jejíž jmění se odhaduje na 2,5 miliardy dolarů, se totiž loni podařilo viditelně shodit a od té doby si váhu drží. Nedávno trávila čas na superjachtě Rising Sun obchodníka Davida Geffena a v úterý vyrazila s přáteli malou loďkou do restaurace Lo Scoglio v Itálii, kterou mají v oblibě například i Sting, David Beckham nebo Jennifer Lopez.

Známá jo-jo dietářka na sobě měla jednoduché bílé tričko a tříčtvrteční kalhoty a zdála se být ve výborném rozpoložení. V roce 2020 se rozloučila s nezdravým životním stylem speciálním narozeninovým dortem s banány, který pro ni připravila nejlepší kamarádka Gayle King. „Čas na reset. Vyklízím ledničku,“ sdělila fanouškům Winfrey a začala vyhazovat zbytky jídla do koše. Během covidu se ale prý spolu s rodinou nežinýrovali a debužírovali ve velkém.

Oprah se následně podařilo shodit 18 kilogramů, a jak je vidět, druhou (pro mnohé ještě daleko těžší) část hubnutí, kterou je udržení si váhy, zatím zvládá na jedničku...

Související témata:

Další články

Načítám