Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní teploty sice ještě úplně neskončily, s prázdninovým režimem se však většina z nás s příchodem září loučí. I letos byly fotky v plavkách na sociálních sítích během letních měsíců takřka povinností a těžko by se hledala celebrita, která nezveřejnila svou figuru v bikinách, a to alespoň z jednoho úhlu.

Pozdravy ať už od moře, nebo z Česka se to na sítích jen hemžilo a trendy byly i letos snímky pozadí, kterým se pochlubila nejedna česká kráska. Už na začátku léta dala na odiv svou figuru v plavkách Agáta Hanychová (38). Ta předvedla své tělo v jednodílném modelu jen krátce po narození dcery Rozárky. Ještě před dovolenou ve Španělsku pózovala u bazénu s nafukovacím jednorožcem v ruce a předvedla i své pozadí. Figuru v plavkách dala na odiv během letošního léta také bývalá moderátorka Michaela Ochotská (39), která léto trávila se synem u vody, a učila ho wakesurfing, kterému se sama věnuje.

V Řecku si pak užívala plavková královna Karolína Mališová (27). Modelka na sobě denně dře a cvičí, má tak postavu snů, kterou se ráda také pochlubí. „Nejsem správný dietář, který by vše dodržoval. Ale vím, kdy mám dost. Když jdu na zmrzlinu, tak už si nedám smažený řízek. Na postavu myslím, nemám to zase úplně zadarmo,“ řekla Super.cz Mališová.

Až na Maledivy se během prázdnin rozhodla podívat Týnuš Třešničková (28), které se ne nadarmo přezdívá česká Kim Kardashian. Za své pozadí influencerka vděčí, dle svých slov, genetice. U moře pak chytala bronz také dcera Blaženy ze Slunce, seno...., krásná Anna Marie Kánská si užívala v Chorvatsku se svým partnerem Richardem Chladem, kterého si už na podzim vezme za muže. Kdo další se během léta stihnul pochlubit svým zadečkem v plavkách, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám