Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co Klára Issová (45) vzbudila ve společnosti rozruch svým hlubokým výstřihem. Na březnovém předávání cen Český lev spadla brada nejednomu hostu, který se v Rudolfinu s herečkou potkal.

V modelu až k pupíku odhalila herečka i část ňader. „Chtěla jsem něco ženského a jediná podmínka byla, abych nešla v černých šatech,“ řekla Super.cz Issová, která svým modelem rozhodně zaujala. Své fanoušky nyní potěšila snímky rovnou v bikinách.

Klára, kterou mohou diváci aktuálně vidět v seriálu Vytoč mého agenta, zabalila kufry a odcestovala do Indie. O střípky ze svého výletu se herečka podělila s fanoušky. A vedle snímků z cesty a hotelu sdílela i fotky od moře.

„Den třetí, voda všechno spláchne,“ napsala si Klára k fotkám, na kterých vystupuje z moře. V bikinách tak dala na odiv své tělo. A dočkala se rychlé odezvy. „Klárko, jste nádherná. Moc vám to sluší. Okouzlující postavička, užívejte si krásnou dovolenou,“ napsal jí jeden z fanoušků. „Krásná to žena,“ přečetla si Issová v jedné z mnoha zpráv.

Reklama

Další články

Načítám