Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár dní se uskuteční turnaj organizace Clash of the Stars, kde se v hlavním zápase utká mediální magnát Jaromír Soukup (55) s Psychopatem Bejrem.

Ještě před samotnou událostí proběhlo závěrečné setkání všech zápasníků, které bylo opět velmi vyhrocené. Prvně se ke slovu dostal Jaromír Soukup, který promluvil o přípravě.

„Víš, že já na tyhle divočiny moc nejsem, ale Aleš si to užívá. Příprava byla klasická a každý den. Já mám dost věcí na práci, takže jsem se nemohl věnovat jen tomu, ale asi dobrý,“ řekl Soukup, který má za sebou pětadvacet zápasů, ze kterých si odnesl čtyřiadvacet výher.

Avšak v tomto případě nepůjde o gentlemanský souboj, jak je Soukup zvyklý. Tyhle turnaje jsou totiž známé velmi bizarními souboji. „Asi to nebude technické a pohledné, ale na bomby. Uvidíme, jak to dopadne. Je to box. Mě tohle moc nebaví,“ řekl ve chvíli, kdy mu Bejr začal skákat do řeči.

Psychopat Bejr si na setkání přinesl také kasičku, na kterou napsal „sbírka na TV Barrandov“. Na tento detail se ho zeptal komentátor Jakub Jíra a Bejr se do Soukupa nechutně opřel. V tomto případě nešetřil nadávkami, vulgarismy a ani rýpanci do osobního života.

„Tady se svítí, tady je elektrika, perfektní. Máte zaplaceno? Jaromíre, vole, viděl jsem, že tam máš nějaký dluhy. I Agátka dokonce říkala, že tvůj nejvysílanější program jsou pruhy Jaromíra Soukupa,“ řval Bejr a v tento moment Jaromírovi došla trpělivost, na soupeře ukázal prostředníček a odešel. „Kam jdeš? Ty neuneseš kritiku, ty močko? Kam jdeš, ty močko. Máš tady příspěvek a na alimenty vole. Co si o sobě myslíš, ty magnáte,“ řval na něj dál Psychopat. To už se ale Jaromír ani neotočil a zamířil k východu.

Reklama

Další články

Načítám