Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

James Goldstein je zajímavou postavou amerického šoubyznysu. Přestože do něj v zásadě nepatří, díky svému nadšení pro módu a sport, především pak pro basketbal, v kombinaci s obřím majetkem je považován za veřejně známou osobnost a dostává pozvánky i na řadu významných akcí či přehlídek. Čtyřiaosmdesátiletý obchodník je svou slabostí pro ženské pohlaví proslulý a nouzi o ženy rozhodně nemá. Ve čtvrtek dokonce musel čelit velmi netradiční žádosti o ruku od jedné z fanynek…

Goldstein aktuálně nechybí v Paříži na týdnu módy, kde se účastnil mimo jiné přehlídky Dior. Když ve čtvrtek večer opouštěl restauraci Costes, vrhla se k němu neznámá žena s tím, zda jej může doprovodit, a dokonce mu nabídla, že se stane jeho ženou. James ji slušně odmítl a sdělil jí, že již společnost má, s čímž se ovšem žena nespokojila. Aby její objekt zájmu neutekl, chytila ho za nohu, a dokonce ho do ní kousla. Americký věčný mládenec vzal vše s humorem, a nakonec se mu ze spárů vdavekchtivé dámy podařilo vymanit.

Navzdory svému pokročilému věku se rodák z Milwaukee obklopuje půvabnými mladými ženami a modelkami, ale nikdy se neoženil ani neměl děti, s odůvodněním, že na manželství nevěří.

Milovník kovbojského stylu proslul jako největší fanda NBA. Na zápasy se podle svých slov díval od dětství a během svého života navštívil tisíce zápasů. Zajímavé je, že fandí tomuto sportu obecně a údajně nemá žádný favorizovaný tým. Zná se s mnoha hráči, včetně těch nejslavnějších, jako byli mimo jiné Shaquille O’Neal či Dennis Rodman. Jeho podnikání je ovšem tak trochu opředeno tajemstvím. Podle Wall Street Journal vydělal Goldstein své miliardy v oblasti realit.

Související témata:
James Goldstein

Reklama

Další články

Načítám