Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečky Quintu Brunson a Anu Gasteyer přistihli při vtipné interakci přímo na červeném koberci na udílení Zlatých glóbů. Zatímco se vítaly a zjevně reagovaly na své hluboké výstřihy, zabrala je kamera reportérky, která s Quintou předtím dělala rozhovor.

Quinta, která si ten večer odnesla cenu za roli v sitkomu Základka Willarda Abbotta, Anu, jež byla tentokrát v roli předávající, rychle objala a začala obdivovat její dekolt.

Obě komičky pak propukly v smích, zatímco Quinta si začala natřásat prsa rukama. Ana šla skoro do kolen, a když si dámy uvědomily, že je zabírají kamery, smály se ještě víc, jak můžete vidět ve videu níže.

Seriál Základka Willarda Abbotta, který vysílá Disney+, se dočkal velkého úspěchu. Získal hned tři ocenění včetně kategorie nejlepší muzikální/komediální seriál, Quinta vyhrála cenu za nejlepší herečku v hlavní roli a její kolega Tyler James Williams zase odkráčel s cenou za roli vedlejší.

Quinta Brunson a Ana Gasteyer se vítaly velmi originálně.

Reklama

Další články

Načítám