Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podeváté uspořádala zpěvačka a herečka Michaela Tomešová (32) benefiční koncert Muzikálem bez bariér, poprvé na jevišti svého domovského Divadla Kalich. Pozvání zazpívat bez nároku na honorář přijala řada jejích kolegů a kolegyň z divadla i ze seriálů jako Sabina Laurinová (52), Natálie Halouzková (23), manželé Jan KřížMarie Křížová, Milan Peroutka (34) nebo Šimon Bilina.

To, do jaké míry jsou to známé tváře z televizních obrazovek, Míša neřeší. „Řídím se hlavně srdcem, jsou v tom hlavně moje osobní sympatie. Chci, aby to bylo všeobjímající dobro. Vybírám si lidi, kteří jsou pokorní, talentovaní a chtějí pomáhat, takže tady vystupují zadarmo,“ vysvětlila zpěvačka, která se téměř sama zhostila organizace celé akce včetně oblečení z půjčovny společenských šatů pro účinkující dámy.

Já si vybrala tyhle, trochu princeznovské,“ usmívala se Míša. Jak to účinkujícím dámám, ale i pánům, kteří museli sáhnout do vlastních zásob, slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii. Třeba si spravíte náladu po extravagantních outfitech z Českého slavíka.

Reklama

Další články

Načítám