Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) dnes slaví narozeniny. To, že už loni vstoupila do klubu padesátnic, není tajemstvím i díky krásné oslavě, kterou měla společně se svým partnerem Pavlem Nedvědem. I dnes si zpěvačka určitě užívá, i když jedna věc bohužel nevyšla podle plánu.

Zpěvačka chtěla na své narozeniny fanoušky potěšit novou písní. Kdy jindy by byl lepší čas premiérový song vypustit do světa než právě v takový den. Bohužel ale nakonec přišlo menší zklamání, o kterém Dara informovala na sociální síti. „Dneska to mělo být venku, na moje narozeniny, premiéra mé nové písničky LEPŠÍ SVĚT. Malá technická zápletka ale způsobila, že si na premiéru budeme muset ještě týden počkat, vydržíte? Dnes doufám, že mi nic neodmítnete,“ napsala zpěvačka, která zároveň poděkovala za všechna přání. „A protože vím, že se to stane, z celého srdce děkuji už teď za všechna přání, myšlenky, gratulace, energii vyslanou mým směrem. Děkuji mámě a tátovi, že mě dnes přivedli na tento krásný svět,“ vyjádřila až dojemně.

Včera ale Dara okomentovala i své umístění v anketě Český slavík. Mnoho lidí možná čekalo, že jí po jejím hudebním úspěchu bude patřit jedna z předních příček, nakonec se ale blondýnka umístila „až“ na 23. místě. Na tuto situaci má ale jasnou reakci. „Český slavík je ČESKÝ. Během nedávného galavečera, kde jsem tento rok předávala cenu, mnohé zarazil fakt, že jsem se v něm neumístila. Respektive umístila, na pěkném 23. místě…moji milí, těší mě vaše potřeba přijít věci na kloub, ale věřte mi, že tato situace je celkem pochopitelná. V rámci faktu, že jde o hlasování pro české interprety, je moje umístění v podstatě neuvěřitelný úspěch. V Českém slavíku mám totiž jako jediná slovenská interpretka prvenství,“ napsala Dara, která zároveň svým fanouškům poděkovala za přízeň. Tak třeba i díky nově vydaným písním pro ni budou příští rok hlasovat horlivěji.

Reklama

Další články

Načítám