Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od středy je jasné, že Česká republika zatím nebude mezi zeměmi, kde je uzákoněno manželství pro všechny. Sněmovna tento návrh odmítla a schválila pouze partnerství.

Po letech čekání, aby i gayové a lesby měli stejná práva, přišlo pro mnohé zklamání a hořká pravda, že budou muset čekat další roky na možné schválení. Tato událost zvedla ze židle i kontroverzního influencera Tadeáše Kuběnku (20). Ten na svých sociálních sítích ostře zkritizoval ty, kteří návrh zamítli, a pustil se do předsedy SPD Tomia Okamury.

„To, že jsem gay, neznamená, že umřu někde v pekle, ale že můžu mít rodinu a žít spokojeně hezký život. Každopádně lidi jako já si svoje děti adoptovat nemohou, protože lidé jako Tomio Okamura melou h*vna a šíří sr*čky mezi lidmi, a pak to dopadá takhle. Doufám, že všichni, co hlasovali proti, zdechnou. Nepřeji smrt nikomu, ale těmto lidem ano. Proč budeš někomu zakazovat lásku? A název partnerství? Víš, kdo je partner? Třeba Denisa je můj obchodní partner. Nebudu říkat někomu, koho miluji, že je můj partner. Je to můj manžel,“ rozčílil se Tadeáš.

A kritika pokračovala: „Opravdu bych těm lidem rozkopal rypáky, pokud nejsou schopný respektovat masy lidí jen kvůli tomu, že mají jinou preferenci v sexu než ty. Zk*rvenej Tomio Okamura. Nesnáším ho od 14 let.“

Tadeáš Kuběnka nechodí pro slova daleko. Loni v létě veřejnost šokoval pro změnu tím, že měl mít sexuální úlet s raperem Sergeiem Barracudou. Ten ale jeho tvrzení odmítl.

Reklama

Další články

Načítám