Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, co si šuškali i vrabci na střeše, se stalo skutečností. Natalie Portman (42) se rozvedla se svým manželem, za kterého byla vdaná třináct let. Přesto, že se k situaci nechtěla vyjadřovat, její zástupci teď potvrdili, že je už měsíc rozvedenou paní.

Krásná Natalie Portman se ještě loni v květnu dobře bavila po boku svého manžela Benjamina Millepieda v pařížské restauraci, v červnu se ale objevily zprávy o jeho údajné nevěře s pětadvacetiletou ženou jménem Camille Étienne. I když fámy tehdy nebyly potvrzeny, začalo se hovořit o tom, že manželství herečky a choreografa je v troskách. Zvlášť poté, co podle zahraničních médií měli mít ve svazku problémy už v roce 2022.

Natalie i Benjamin mlčeli, herečka se ovšem dostavovala na společenské akce sama a z jejích očí se dal vyčíst smutek. V lednu pak v rozhovoru pro Wall Street Journal hovořila o tom, že žije ve Francii se dvěma dětmi, které má s manželem, jeho ale vůbec nezmínila. V únoru v rozhovoru pro Vanity Fair řekla, že spekulace ohledně jejího manželství byly hrozné a „nemá chuť k nim přispívat“.

Až teď je ale oficiální, že Natalie je skutečně rozvedená. Její zástupce informaci potvrdil magazínu People s tím, že žádost o rozvod podala v červenci, tedy jen měsíc po zprávách o manželově nevěře, rozvod byl pak dokončen minulý měsíc ve Francii. Tak snad se herečce podaří náročné období překonat co nejdříve.

Reklama

Další články

Načítám